Spoedcursus Wilrijk volgen?

Woon je in Wilrijk en wil je ook snel je autorijbewijs halen? Zoek dan niet verder en meld je aan voor een spoedcursus bij Rijschool Sofia!

Bij Rijschool Sofia kun je met onze spoedcursus Wilrijk al binnen 10 dagen je auto rijbewijs halen. Nog geen ervaring? geen probleem! Ook wanneer je nog geen rijervaring hebt kun je bij Rijschool Sofia een spoedcursus volgen. 

Onze spoedcursus is zo samengesteld dat ook beginners snel, verantwoord en veilig hun autorijbewijs kunnen halen.

Inhoud van de spoedcursus Wilrijk 

Bij een spoedcursus in Wilrijk leer je in een razend tempo perfect autorijden en wordt je optimaal voorbereid voor het praktijkexamen.

Tijdens de spoedcursus rijdt je 3 tot 4 uur per dag. We houden natuurlijk rekening met jouw persoonlijke agenda en passen hier de spoedcursus volledig op aan.

Vaak krijgen we de vraag: Kan ik niet langer dan 3 tot 4 uur autorijden? Ons antwoord hierop is nee. Dit omdat in de praktijk blijkt dat langer dan 3 tot 4 uur in de lesauto rijden minder effectief is en de concentratie en motivatie afneemt. Wij hanteren om deze reden een maximale les duur.

We kunnen zowel overdag als in de avond rijlessen volgen. Overdag is er veel verkeer en heb je dus veel leermomenten. Echter is het ook fijn om het avond rijden te ervaren.

Dit alles is natuurlijk afhankelijk van jouw agenda. Rijschool Sofia past zich graag aan jouw agenda aan en biedt je alle mogelijkheden.

Het is bij Rijschool Sofia mogelijk om de spoedcursus in Wilrijk te volgen in een handgeschakelde of automaat auto.

De voordelen

  • Binnen 10 dagen je rijbewijs halen
  • Direct starten met rijlessen
  • Unieke en effectieve rijlesmethode
  • Overdag, in de avond en in het weekend
  • Aangepast aan jouw agenda
  • Hoog slagingspercentage

Kan ik ook snel mijn theorie-examen halen?

Bij Rijschool Sofia is het mogelijk om snel te slagen voor het auto theorie-examen. We werken hierbij samen met theoriegeslaagd.be, de nummer 1 theoriecursus in 1 dag aanbieder in België. 

Tijdens de theoriecursus worden alle onderdelen van het theorie-examen behandeld en leer je alles wat je moet weten over deelname aan het verkeer.

De docenten leren je op een leuke en gemakkelijker te begrijpen manier de meest recente auto theoriestof. Daarnaast geven de docenten je altijd handige tips waar je echt wat aan hebt. Zowel voor het theorie-examen als voor het praktijkexamen.

Ook wanneer je last hebt van faalangst, dyslexie of leerproblemen is de theoriecursus Theorie Geslaagd de ideale keuze.

Meer weten?

Heb je een vraag over onze spoedopleiding in Wilrijk? Wil je meer weten over onze rijschool? Neem dan vrijblijvend contact op met ons via onderstaand formulier. Wij staan je altijd graag te woord en geven vrijblijvend advies op al je vragen en wensen.

Hallo, kan ik je ergens mee helpen?