Spoedcursus Mechelen volgen?

Snel je rijbewijs halen in Mechelen? Dat kan bij Rijschool Sofia! 

Wil je bijvoorbeeld snel je rijbewijs halen omdat je geen zin hebt om maandenlang rijlessen te volgen? Of wil je snel je rijbewijs halen in verband met een nieuwe baan of studie? 

Wat de reden ook is, bij Rijschool Sofia kun je met onze spoedcursus Mechelen al binnen 10 dagen je auto rijbewijs halen.

Ook wanneer je nog geen rijervaring hebt kun je bij Rijschool Sofia een spoedcursus volgen. Onze spoedcursus is namelijk zo samengesteld dat ook beginners snel en veilig hun rijbewijs kunnen halen.

Inhoud van de spoedcursus Mechelen 

Bij een spoedcursus in Mechelen leer je in een razend tempo perfect autorijden en wordt je optimaal voorbereid voor het praktijkexamen.

Tijdens de spoedcursus rijdt je 3 tot 4 uur per dag. We houden natuurlijk rekening met jouw persoonlijke agenda en passen hier de spoedcursus volledig op aan.

Vaak krijgen we de vraag: Kan ik niet langer dan 3 tot 4 uur autorijden? Ons antwoord hierop is nee. Dit omdat in de praktijk blijkt dat langer dan 3 tot 4 uur in de lesauto rijden minder effectief is en de concentratie en motivatie afneemt. Wij hanteren om deze reden een maximale les duur.

Daarnaast kunnen we zowel overdag als in de avond samen de weg op. Overdag is er veel verkeer en heb je dus veel meer leermomenten dan in de avond. Echter is het ook fijn om het avond rijden te ervaren.

Dit alles is natuurlijk afhankelijk van jouw agenda. Rijschool Sofia past zich graag aan jouw agenda aan en biedt je alle mogelijkheden.

Het is bij Rijschool Sofia mogelijk om de spoedcursus in Mechelen te volgen in een handgeschakelde of automaat auto.

De voordelen

  • Binnen 10 dagen je rijbewijs halen
  • Direct starten met rijlessen
  • Unieke en effectieve rijlesmethode
  • Overdag, in de avond en in het weekend
  • Aangepast aan jouw agenda
  • Hoog slagingspercentage

Kan ik ook snel mijn theorie-examen halen?

Bij Rijschool Sofia is het mogelijk om snel te slagen voor het auto theorie-examen. We werken hierbij samen met Theorie Geslaagd.

Theorie Geslaagd is de auto theoriecursus in 1 dag aanbieder in België. Ook voor mensen met faalangst, dyslexie of leerproblemen is de theoriecursus van Theorie Geslaagd de beste keuze.

Tijdens de theoriecursus worden namelijk op een zeer gemakkelijk te begrijpen en leuke manier alle onderdelen van het theorie-examen behandeld en leer je alles wat je moet weten over deelname aan het verkeer. Van alle verkeersregels, gevaarherkenning tot de betekenis van verkeersborden.

De docenten leren je op een leuke en gemakkelijker te begrijpen manier de meest recente auto theoriestof. Daarnaast geven de docenten je altijd handige tips waar je echt wat aan hebt. Zowel voor het theorie-examen als voor het praktijkexamen.

Meer weten?

Heb je een vraag over onze spoedopleiding in Mechelen? Wil je meer weten over onze rijschool? Neem dan vrijblijvend contact op met ons via onderstaand formulier. Wij staan je altijd graag te woord en geven vrijblijvend advies op al je vragen en wensen.

Hallo, kan ik je ergens mee helpen?