Spoedcursus Geel volgen?

Wil je snel je rijbewijs halen en ben je woonachtig in Geel? Bij Rijschool Sofia kun je met onze spoedcursus Geel al binnen 10 dagen je auto rijbewijs halen!

Ook wanneer je nog geen rijervaring hebt kun je bij Rijschool Sofia een spoedcursus volgen. Onze spoedcursus is namelijk zo samengesteld dat ook beginners snel en veilig hun rijbewijs kunnen halen.

Inhoud van de spoedcursus Geel

Bij een spoedcursus in Geel leer je in een razend tempo perfect autorijden en wordt je klaargestoomd voor het praktijkexamen auto.

Tijdens de spoedcursus rijdt je 3 tot 4 uur per dag. We houden natuurlijk rekening met jouw persoonlijke agenda en passen hier de spoedcursus volledig op aan.

Vaak krijgen we de vraag: Kan ik niet langer dan 3 tot 4 uur autorijden? Ons antwoord hierop is nee. Dit omdat in de praktijk blijkt dat langer dan 3 tot 4 uur in de lesauto rijden minder effectief is en de concentratie en motivatie afneemt. Wij hanteren om deze reden een maximale les duur.

Daarnaast kan je zowel overdag als in de avond rijlessen volgen. Overdag is er veel verkeer en heb je dus veel leermomenten. Echter is het ook fijn om het avond rijden te ervaren.

Rijschool Sofia past zich graag aan jouw agenda aan en biedt je alle mogelijkheden.

Het is bij Rijschool Sofia mogelijk om de spoedcursus te volgen in een handgeschakelde of automaat auto.

De voordelen

  • Binnen 10 dagen je rijbewijs halen
  • Direct starten met rijlessen
  • Unieke en effectieve rijlesmethode
  • Overdag, in de avond en in het weekend
  • Aangepast aan jouw agenda
  • Hoog slagingspercentage

Kan ik ook snel mijn theorie-examen halen?

Bij Rijschool Sofia ben je ook op het juiste adres op snel te kunnen slagen voor het theorie-examen. We werken hierbij samen met Theorie Geslaagd: Dé auto theoriecursus aanbieder in België. 

Tijdens de theoriecursus worden alle onderdelen van het theorie-examen behandeld en leer je alles wat je moet weten over deelname aan het verkeer. Van de verkeersregels en verkeersinzicht tot gevaarherkenning en verkeersborden.

De docenten leren je op een leuke en gemakkelijker te begrijpen manier de meest recente auto theoriestof. 

Meer weten?

Heb je een vraag over onze spoedopleiding in Geel? Wil je meer weten over onze rijschool? Neem dan vrijblijvend contact op met ons via onderstaand formulier. 

Wij staan je altijd graag te woord en geven vrijblijvend advies op al je vragen en wensen.

Hallo, kan ik je ergens mee helpen?