Spoedcursus Berchem volgen?

Woon je in Berchem en wil je snel je rijbewijs halen? Dan ben je Rijschool Sofia op het juiste adres!

Wij stomen je met onze spoedcursus in Berchem al binnen 10 dagen klaar voor het praktijkexamen. 

Of je nu snel jouw autorijbewijs wilt halen omdat je het volgen van maandenlange rijlessen niet ziet zitten, een nieuwe baan of studie hebt en daarvoor moet beschikken over een autorijbewijs, bij Rijschool Sofia leer je middels onze spoedrijopleiding in een razend tempo veilig autorijden. 

Ook wanneer je nog geen rijervaring hebt kun je bij Rijschool Sofia een spoedcursus volgen. Onze spoedcursus is namelijk zo samengesteld dat ook beginners snel en veilig hun rijbewijs kunnen halen.

Inhoud van de spoedcursus Berchem

Bij een spoedcursus in Berchem leer je in een razend tempo perfect autorijden en wordt je optimaal voorbereid voor het praktijkexamen.

Tijdens de spoedcursus rijdt je 3 tot 4 uur per dag. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw agenda en passen hier de spoedcursus volledig op aan.

Vaak krijgen we de vraag: Kan ik niet langer dan 3 tot 4 uur autorijden? Ons antwoord hierop is nee. Dit omdat in de praktijk blijkt dat langer dan 3 tot 4 uur in de lesauto rijden minder effectief is en de concentratie en motivatie afneemt. Wij hanteren om deze reden een maximale les duur.

Daarnaast kunnen we zowel overdag als in de avond samen de weg op. Overdag is er veel verkeer en heb je dus veel meer leermomenten dan in de avond. Echter is het ook fijn om het avond rijden te ervaren.

Dit alles is natuurlijk afhankelijk van jouw agenda. Rijschool Sofia past zich graag aan jouw agenda aan en biedt je alle mogelijkheden.

Het is bij Rijschool Sofia mogelijk om de spoedcursus in Berchem te volgen in een handgeschakelde of automaat auto.

De voordelen

  • Binnen 10 dagen je rijbewijs halen
  • Direct starten met rijlessen
  • Unieke en effectieve rijlesmethode
  • Overdag, in de avond en in het weekend
  • Aangepast aan jouw agenda
  • Hoog slagingspercentage

Kan ik ook snel mijn theorie-examen halen?

Bij Rijschool Sofia is het mogelijk om snel te slagen voor het auto theorie-examen. We werken hierbij samen met theoriegeslaagd.be, de theoriecursus in 1 dag aanbieder in België. Ook wanneer je last hebt van faalangst, dyslexie of leerproblemen is de theoriecursus Theorie Geslaagd de ideale keuze.

Alle onderdelen van het theorie-examen worden tijdens de theorieles behandeld en daarnaast leer je ook alles wat je moet weten over verkeersdeelname. 

De docenten leren je op een leuke en gemakkelijker te begrijpen manier de meest recente auto theoriestof. 

Daarnaast geven ze je ook altijd handige tips en adviezen die je kunt gebruiken voor zowel het theorie-examen als voor het praktijkexamen.

 

Meer weten?

Heb je een vraag over onze spoedcursus rijbewijs in Berchem? Wil je meer weten over onze rijschool? Neem dan vrijblijvend contact op met ons via onderstaand formulier. Wij staan je altijd graag te woord en geven vrijblijvend advies op al je vragen en wensen.

Hallo, kan ik je ergens mee helpen?