Over ons

wat-is-2todrive-jongeren-300x300Bent u op zoek naar een betrouwbare en erkende rijschool in Antwerpen? Dan bent u bij rijschool Sofia aan het juiste adres! Bij onze rijschool in Antwerpen kunt u terecht voor uw complete rijopleiding. Wij geven theorielessen, autorijlessen en begeleiding en bereiden u goed voor op uw rijexamen. Door onze persoonlijke aanpak en rijlessen op maat legt u bij onze rijschool in Antwerpen centrum een goede basis voor uw rijvaardigheid. Hierdoor kunt u na het behalen van uw rijbewijs veilig, zelfverzekerd en deskundig achter het stuur duiken en verantwoord de weg op. Op onze website vindt u meer informatie over de diensten die we bij onze rijschool in Antwerpen aanbieden. We hopen u binnenkort als leerling te mogen ontvangen!

Waarom kiezen voor ons

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd een rijopleiding op maat
  • Deskundige rij-instructeurs
  • Rijles in een nieuwe, comfortabele lesauto
  • Rijles ma t/m donderdag 06:00 – 22:00, vrijdag 17:00 – 21:00 uur.

Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen de beste begeleiding te bieden vanaf het moment dat ze starten tot aan het uiteindelijke praktijkexamen. Wij bestaan uit een enthousiast team die jou graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt.

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven bij ons? Dat kan via het onderstaand invulformulier! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In overleg zullen we de rijles inplannen.

Hallo, kan ik je ergens mee helpen?